Stormbaan Zomer 10m

Aantal:

170,00

1 dag 

incl. BTW

140,50

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Zomer 10m
>
  • Stormbaan Zomer 10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10 M
Hoogte
5.6 M
Breedte
3.6 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Stormbaan Zomer 10x4m huren - Partytentverhuur De Peel

Op zoek naar een leuke en uitdagende activiteit voor je zomerse evenement of feestje? Kies dan voor de Stormbaan Zomer! Deze stormbaan is voorzien van 3 mega balls, waarbij je zonder te vallen naar de overkant moet zien te komen. De Stormbaan Zomer is ook uitermate geschikt voor een zeskamp of andere sportieve evenementen.

Bij Partytentverhuur De Peel bieden wij ook handige opties aan, zoals bezorging op locatie en opzet- en afbouwservice. Deze opties zijn gemakkelijk te selecteren in het huurmandje. Zo kun je optimaal genieten van de Stormbaan Zomer zonder je zorgen te maken over de logistiek.

Op zoek naar een stormbaan in seizoensthema? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan stormbanen in verschillende thema's aan, waaronder de Stormbaan Zomer. Kies voor een unieke en leuke ervaring en huur de Stormbaan Zomer bij Partytentverhuur De Peel!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan zomer 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.