Tafels en statafels huren in Liessel

Alle tafels en statafels huren in liessel

Statafel huren
1 dag
5,50
incl. BTW
1 dag
4,55
excl. BTW
Ronde Eettafel Huren
1 dag
7,50
incl. BTW
1 dag
6,20
excl. BTW
Bierbanksets huren
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Partytafel huren
1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW
Houten Vat Statafel
1 dag
20,00
incl. BTW
1 dag
16,53
excl. BTW

Tafels en Statafels Huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van diverse tafels. Of je nu op zoek bent naar statafels om gezellig aan te borrelen, buffettafels om een heerlijk diner op te serveren of ronde tafels, je huurt het allemaal voordelig bij Partytentverhuur De Peel. Zo heb je onder andere de keuze uit ronde eettafels, partytafels, bierbanksets etc. Je bekijkt alle mogelijkheden van tafels en statafels op deze pagina. Dankzij ons brede assortiment zit er zeker iets bij wat aansluit op je feest.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van tafels en statafels, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze licht en geluid.

 

Vragen over tafels en statafels

Heb je vragen over onze tafels en statafels of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.