Aluhal huren in Liessel

Alle aluhal huren in liessel

Alu hal 9x3m
1 dag
375,00
incl. BTW
1 dag
309,92
excl. BTW
Alu hal 9x6m
1 dag
425,00
incl. BTW
1 dag
351,24
excl. BTW
Alu hal 9x9m
1 dag
575,00
incl. BTW
1 dag
475,21
excl. BTW
Alu hal 9x12m
1 dag
725,00
incl. BTW
1 dag
599,17
excl. BTW
Alu hal 9x15m
1 dag
850,00
incl. BTW
1 dag
702,48
excl. BTW

Aluhal Huren in de Peel - Aluhal Verhuur De Peel

Bij Partytentverhuur de Peel kunt u de perfecte aluhal huren voor uw volgende evenement. Onze aluhallen zijn beschikbaar in diverse maten, waaronder:

Of u nu een bedrijfsfeest, bruiloft of ander groot evenement organiseert, onze aluhallen bieden de perfecte oplossing. Onze aluhallen zijn niet alleen ruim en flexibel, maar ook zeer stevig en duurzaam. Dankzij hun aluminium frame en stevige zeilconstructie bieden onze aluhallen bescherming tegen alle weersomstandigheden, waardoor uw evenement altijd een succes wordt.

Onze aluhallen zijn eenvoudig op te zetten en af te breken, waardoor u tijd en geld bespaart. Bovendien zijn onze aluhallen volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Of u nu extra ramen, deuren, verwarming of verlichting nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw aluhal perfect is aangepast aan uw specifieke eisen.

Bij Partytentverhuur de Peel bieden wij niet alleen de beste kwaliteit aluhallen, maar ook de beste service. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste aluhal voor uw evenement en om al uw vragen te beantwoorden.

Dus waar wacht u nog op? Huur vandaag nog een aluhal bij Partytentverhuur de Peel en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten!

Vragen over Aluhallen

Heb je vragen over onze aluhallen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.