Aluhallen


Aluhal Huren - Tenten Verhuur De Peel

Op zoek naar een grote tent zonder palen in het midden? Dan is een aluminium hal wat je zoekt. Hiermee kies je voor een degelijke tent waarmee jullie een geslaagd feest of evenement kunnen organiseren. Wij raden je aan om vooraf na te gaan hoeveel gasten jullie verwachten, op basis van deze gegevens weten jullie welke tent jullie moeten nemen. Selecteer welke je wil hebben, zo nodig de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Houd er rekening mee dat je de Aluhal voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van tenten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons licht en geluid assortiment.

Vragen over Aluhallen

Heb je vragen over onze aluhallen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.