Decoratie

Alle decoratie

Rode loper per meter
1 dag
4,25
incl. BTW
1 dag
3,51
excl. BTW
Paaltjes met koord set
1 dag
13,00
incl. BTW
1 dag
10,74
excl. BTW
Gender Reveal Pakket
1 dag
95,00
incl. BTW
1 dag
78,51
excl. BTW
Openingspakket
1 dag
125,00
incl. BTW
1 dag
103,31
excl. BTW
Pakket feest
Breng uw feest tot leven met ons sprankelende ballonpakket voor een onvergetelijke viering!
1 dag
180,00
incl. BTW
1 dag
148,76
excl. BTW
Jubileum pakket
Vier jullie bijzondere mijlpaal met ons sprankelende jubileum ballon pakket!
1 dag
300,00
incl. BTW
1 dag
247,93
excl. BTW

Decoratie huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel 

Bij Partytentverhuur De Peel gaan we verder dan alleen het aanbieden van tenten. Voeg een vleugje stijl en sfeer toe aan jouw evenement door prachtige decoratie bij ons te huren. Van feestelijk meubilair tot handige feestapparatuur en diverse andere feestmaterialen, wij hebben alles om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken. Onze decoratie-opties zijn zorgvuldig geselecteerd om aan verschillende stijlen en thema's te voldoen. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest, wij staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige decoratieve elementen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Ontdek de mogelijkheden en huur vandaag nog jouw gewenste decoratie bij Partytentverhuur De Peel!

 

Vragen over decoratie 

Heb je vragen over onze feestapparatuur of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.