Koelingen

Koeling
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Koelwagen
235,00
incl. BTW
194,21
Excl. BTW
Offerte aanvragen

Koelingen Huren - Koeling Verhuur De Peel

Geef je een groot feest, evenement of bruiloft? Dan heb je waarschijnlijk geen extra koelkast tot uw beschikking om jouw dranken of andere versnaperingen te koelen. Wij verhuren de koelingen die aansluiten bij uw wensen, bekijk daarom hieronder onze collectie van koelkasten die je kunt gebruiken voor het koelen van jouw dranken gedurende de gelegenheid. Zeker wanneer het warm is kun je jouw gasten extra verblijden met een lekker gekoeld drankje.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van koelingen, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze meubilair.

Vragen over koelingen

Heb je vragen over onze koelingen of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.