Pagodetent huren in Liessel

Alle pagodetent huren in liessel

Pagodetent 4x4 huren

Pagodetent 4x4 huren

Afmetingen DxBxH
4.0 x 4.0m
Aantal gebruikers
30
1 dag
230,00
incl. BTW
1 dag
190,08
excl. BTW
Pagodetent 5x5 huren

Pagodetent 5x5 huren

Afmetingen DxBxH
5.0 x 5.0m
Aantal gebruikers
40
1 dag
265,00
incl. BTW
1 dag
219,01
excl. BTW
Pagodetent 6-hoek huren

Pagodetent 6-hoek huren

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m
Aantal gebruikers
60
1 dag
559,50
incl. BTW
1 dag
462,40
excl. BTW

Pagodetenten huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel 

Welkom bij Partytentverhuur de Peel, de plek waar je de perfecte pagodetent kunt huren voor je volgende evenement. Onze pagodetenten zijn beschikbaar in 3 verschillende maten: de pagodetent 4x4, pagodetent 5x5 en de zeshoek pagodetent.

Of u nu een bedrijfsevenement organiseert, een bruiloft plant of een verjaardagsfeestje geeft, onze pagodetenten zijn perfect voor elke gelegenheid. Met hun stijlvolle ontwerp en stevige structuur bieden ze niet alleen bescherming tegen regen en zon, maar creëren ze ook een elegante en sfeervolle sfeer voor je gasten.

Onze pagodetenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. Hierdoor kan je snel en eenvoudig je evenement voorbereiden en opruimen, zonder gedoe en stress. Bovendien zijn onze pagodetenten volledig aanpasbaar aan je wensen en behoeften, zodat je jouw evenement precies kunt inrichten zoals je dat wilt.

Met Partytentverhuur de Peel kan je  erop vertrouwen dat je de beste kwaliteit en service krijgt. Onze professionele en vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste pagodetent voor jouw evenement en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog een pagodetent bij Partytentverhuur de Peel en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor jouw en je gasten!

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.