Pagodetent 6-hoek huren

1 dag  559,50
incl. BTW
1 dag 462,40
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
6.0 x 6.0m M
Aantal gebruikers
60 Personen

Omschrijving

Pagodetent 6-hoek huren - Partytentverhuur De Peel

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele tent voor je feest of evenement, dan is onze Pagodetent 6-hoek precies wat je nodig hebt. Met zijn unieke zeshoekige vorm en stevige constructie biedt deze tent niet alleen beschutting tegen weer en wind, maar ook een opvallende uitstraling die de aandacht van je gasten zal trekken.

Onze Pagodetent 6-hoek is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een stevige constructie die bestand is tegen wind en regen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van je gasten en kun je met een gerust hart genieten van je evenement.

Onze Pagodetent 6-hoek heeft een ruime afmeting van 6 bij 6 meter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je gasten en activiteiten. Bovendien is de tent heel flexibel in te delen, zodat je de ruimte optimaal kunt benutten. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, onze Pagodetent 6-hoek biedt voldoende ruimte en flexibiliteit voor elk evenement.

Om je feest compleet te maken, bieden we ook een koelwagen, koelingen, partytafels, stoelen en nog veel meer aan!

Heb je nog vragen over het huren van een pagodetent? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

De prijs voor deze pagodetent is inclusief op- en afbouw en inclusief btw.

Let op: Prijs is exclusief opbouw kosten en transportkosten, deze kosten worden berekend op basis van de locatie. Voor deze diensten geldt een verplichte afname. 

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.

Extra Productopties

1 dag 3,50

incl. BTW

1 dag 2,89

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 1,50

incl. BTW

1 dag 1,24

excl. BTW

Huurmandje

1 dag 15,00

incl. BTW

1 dag 12,40

excl. BTW

Huurmandje