Easy Up Tent huren in Liessel

Alle easy up tent huren in liessel

Easy Up Tent 3x3m
1 dag
60,00
incl. BTW
1 dag
49,59
excl. BTW
Easy Up tent 4x4 huren
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW
Easy Up Tent 3x6m
1 dag
90,00
incl. BTW
1 dag
74,38
excl. BTW

Easy Up Tent Huren in Liessel - Tenten Verhuur De Peel

Easy up tenten zijn praktisch en erg gemakkelijk en snel om op te zetten. Bij Partytentverhuur De Peel kunt u de keuze maken uit verschillende kleuren en formaten easy up tenten. Zo is er altijd een geschikte tent voor uw feest. De maten van onze Easy-Up Tenten variëren van 3x3 meter tot 3x6 meter. Naast het verhuren van easy-up tenten, kun je bij Partytentverhuur de Peel ook terecht voor het huren van vele andere tenten. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Houd er rekening mee dat je de easy up tenten voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Daarnaast verzorgd Partytentverhuur De Peel ook alle benodigdheden om het feest volledig te verzorgen. Denk hierbij aan tafels, stoelen, podiumdelen, verwarming en zelfs een frietwagen behoort tot de mogelijkheden. Kortom, bij ons ben je u aan het juiste adres voor ieder feest en evenement.

Vragen over easy up tenten

Heb je vragen over onze easy up tenten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.