Heater huren in Liessel

Alle heater huren in liessel

Gaskanon
1 dag
15,00
incl. BTW
1 dag
12,40
excl. BTW
Hang heater
1 dag
17,50
incl. BTW
1 dag
14,46
excl. BTW
Terrasheater huren
1 dag
35,00
incl. BTW
1 dag
28,93
excl. BTW
Gasfles 10.5 kilo
45,00
incl. BTW
37,19
Excl. BTW

Verwarming Huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel

Of je nu een feest in de winter geeft of juist tijdens een koele zomeravond, een heater kan tijdens deze momenten zeer goed van pas komen. Een heater houdt niet alleen je partytent warm, maar draagt ook bij aan de sfeer in de tent. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende typen heaters, welke op gas of elektriciteit werken. De gasheaters zijn te huur met een gasfles van 10kg. Het complete overzicht van onze heaters staat hieronder weergegeven.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van verwarming, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze tenten.

 

Vragen over verwarming

Heb je vragen over onze verwarming of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.