Biertap huren in Liessel

Alle biertap huren in liessel

Kleine Biertap

Kleine Biertap

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Biertap Tafelmodel

Biertap Tafelmodel

1 dag
25,00
incl. BTW
1 dag
20,66
excl. BTW
Biertap huren

Biertap huren

1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW

Biertap Huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel

Tijdens een feestje wil je jouw gasten natuurlijk voorzien van een verfrissend drankje, hierbij mag een biertje natuurlijk niet ontbreken. Huur daarom een van onze taps. Hiermee voorzie je jouw gasten van een heerlijk vers pilsje. Bij Partytentverhuur De Peel kun je kiezen voor diverse biertaps.

Zo hebben we onder andere een tafelmodel biertap, een grotere biertap en een biertap inclusief spoelbak zodat je ook direct alle glazen weer kunt reinigen. Afhankelijk van de omvang van het feest dat je organiseert, bepaal je welke je nodig zal hebben. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Houd er rekening mee dat je de biertap voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van biertaps, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze tenten.

 

Vragen over biertap

Heb je vragen over onze biertap of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.