Stroom apparatuur huren in Liessel

Alle stroom apparatuur huren in liessel

Haspel

Haspel

1 dag
10,00
incl. BTW
1 dag
8,26
excl. BTW

Stroom Huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel

Opzoek naar materialen om extra stroomvoorzieningen te realiseren?  Of je nu op zoek bent naar verlengkabels of verdeelkasten, bij ons vind je het allemaal! Je hebt bij ons de keuze uit onder andere een haspel, verlengkabel en verdeelkast. Afhankelijk van de plaats waar je de apparatuur wil installeren en de hoeveelheid, bepaal je wat je nodig hebt. Selecteer de producten, de hoeveelheid en bestel eenvoudig via onze website. Houd er rekening mee dat je de stroom voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van stroom, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons meubilair.

 

Vragen over stroom

Heb je vragen over onze stroom of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.