Airhockeytafel huren

Aantal:

100,00

1 dag 

incl. BTW

82,64

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Airhockeytafel huren
>
  • Airhockeytafel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.63 M
Hoogte
0.63 M
Breedte
1.63 M
Gewicht
167 Kilo
Aantal gebruikers
2 Personen

Omschrijving

Airhockey huren - Partytentverhuur De Peel

Bij Partytentverhuur De Peel is het mogelijk om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een populair en vermakelijk spel. Het doel van het spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven terwijl er lucht vanuit de onderkant van het speelveld wordt geblazen, wat zorgt voor een vloeiende en snelle beweging van de puck. Wie kan de meeste punten scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Dit spel is geschikt voor zowel jong als oud en biedt urenlang speelplezier. Particulieren kunnen gratis gebruikmaken van het spel, terwijl het ook beschikbaar is voor verhuur op feesten en evenementen waarbij een geldinzet vereist kan zijn.

Het is belangrijk om op te merken dat de airhockeytafel niet zelf kan worden opgehaald, waardoor transportkosten verplicht zijn. Na het aansluiten van de tafel op een stroompunt kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het plezier dat het spel biedt.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.