Stormbaan Winter 10m

Aantal:

170,00

1 dag 

incl. BTW

140,50

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Winter 10m
>
  • Stormbaan Winter 10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10 M
Hoogte
5.6 M
Breedte
3.6 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Stormbaan Winter 10x4m huren - Partytentverhuur De Peel

Deze winterse stormbaan is de perfecte attractie voor een feestje of evenement met een winterthema. Met zijn steile hellingen en klimmogelijkheden kunnen deelnemers hun vaardigheden testen terwijl ze zich vermaken in de sneeuw en het ijs. Of je nu een kerstborrel, bedrijfsfeest of ander winterfestijn organiseert, deze stormbaan is gegarandeerd een hit.

En het beste van alles is dat deze stormbaan niet alleen beschikbaar is tijdens de wintermaanden, maar het hele jaar door te huur is. Als je wilt, kun je gebruik maken van onze handige opzetservice en bezorgoptie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opzetten en afbreken van de stormbaan. Een kleine meerprijs is van toepassing op deze opties en je kunt ze toevoegen aan je huurmandje bij het bestellen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan winter 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.