Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren

Aantal:

105,00

1 dag 

incl. BTW

86,78

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
>
  • Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
  • Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4.6 M
Hoogte
2.9 M
Breedte
4 M
Aantal gebruikers
7 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren  - Partytentverhuur De Peel

Als de kinderen in jouw buurt fan zijn van Tarzan en Jane, dan hebben wij de perfecte attractie voor hun feestje! Bij Partytentverhuur De Peel kun je namelijk het Jungle Springkussen met glijbaan huren. Dit springkasteel is maar liefst 4,6 x 4 meter groot en is versierd met allerlei dieren uit de jungle. Ga samen met je vriendjes op zoek naar apen, olifanten en slangen terwijl je op het kussen springt en glijdt.

Je kunt het Jungle Springkussen gemakkelijk zelf opzetten met behulp van de elektrische blower die wij meeleveren. Wil je liever dat wij het springkussen bezorgen en op- en afbouwen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Laat je kinderen lekker hun energie kwijt en geef ze een onvergetelijk feestje met het Jungle Springkussen van Partytentverhuur De Peel!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen jungle met glijbaan 4,6x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.