Partytent huren in Meijel

In het dorp Meijel vinden er ook feestjes en evenementen plaats, zoals de jaarlijkse Fiets4daagse De Peel. Dan fietsen duizenden mensen mooie routes langs Nationaal Park De Groote Peel. Staat u op het punt een feestje te organiseren of heeft u voor een evenement een partytent nodig? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor diverse partymaterialen, waarmee u de partytent en locatie feestelijk kunt inrichten. Hang in de partytent wat feestverlichting op, plaats wat tafels en zorg voor voldoende glazen, want van al dat feesten krijgen de mensen dorst. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.