Servies


Servies Huren - Servies Verhuur De Peel

Bij het organiseren van een feest of evenement denk je al gauw aan wat jij de gasten gaat serveren. Hierdoor kan je het regelen van servies snel vergeten. Terwijl dit juist ontzettend belangrijk is. Gelukkig biedt Partytentverhuur De Peel daar de oplossing met het verhuur van verschillende soorten servies. Wij verhuren onder meer bestek, glaswerk en nog veel meer. 

Al het glaswerk en serviesgoed dient schoon retour ingeleverd te worden, indien PTV De Peel dit moet afwassen komen hier meerkosten aan vast.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van servies, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze decoratie.

Vragen over servies

Heb je vragen over onze servies of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.