Thema Pakketten

Oud & Nieuw Pakket discountoverlay
1 dag
110,00
incl. BTW
1 dag
90,91
excl. BTW
Opblaasbare Iglo
225,00
incl. BTW
185,95
Excl. BTW
Offerte aanvragen
Kerst | Nieuwjaar pakket discountoverlay
1 dag
275,00
incl. BTW
1 dag
227,27
excl. BTW

Thema Party Pakketten bij Partytentverhuur De Peel

Kant en klare themapakketten welke geheel zijn samengesteld om jouw feestje compleet te maken. Uiteraard voor een scherpe prijs! Op deze pagina bekijk je alle keuzemogelijkheden betreft thema party pakketten. Ideaal voor wanneer je geen zin hebt om alles los te bestellen, hoewel je die keuze natuurlijk ook kunt maken. Selecteer het thema party pakket die aansluit bij jouw gelegenheid en bestel eenvoudig via onze website.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van thema party pakketten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons feestapparatuur.

Vragen over thema party pakketten

Heb je vragen over onze thema party pakketten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.