Partytent huren in Venray

Bent u een inwoner van Venray en wilt u een feest vieren voor de sportvereniging, muziekvereniging, of wilt u gewoon uw eigen verjaardag vieren? Dan bent u voor het huren van een partytent bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Ook verhuren wij partymatyerialen die u kunt gebruiken op het feest. Hang voor een gezellige sfeer wat feestverlichting op, zorg voor een leuk muziekje op de achtergrond, plaats wat tafels en stoelen en mocht u het nodig hebben verhuren wij ook nog verschillende keukenapparatuur


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:

  • Meubilair
  • Tenten
  • Spellen


  • Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


    Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.