Partytent huren in Venray

Bent u een inwoner van Venray en wilt u een feest vieren voor de sportvereniging, muziekvereniging, of wilt u gewoon uw eigen verjaardag vieren? Dan bent u voor het huren van een partytent bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Ook verhuren wij partymatyerialen die u kunt gebruiken op het feest. Hang voor een gezellige sfeer wat feestverlichting op, zorg voor een leuk muziekje op de achtergrond, plaats wat tafels en stoelen en mocht u het nodig hebben verhuren wij ook nog verschillende keukenapparatuur


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.