Partytent huren in Someren

In Someren worden er diverse feesten en evenementen georganiseerd, zoals de Midzomeravonden maar ook carnaval wordt hier groots gevierd. Heeft u voor een feest of evenement een partytenten nodig? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Dus hoe groot of hoe klein uw feest of evenement ook is, wij hebben een geschikte partytent voor u. Met onze partymaterialen kunt u de partytent sfeervol inrichten. Denk aan tafels, feestverlichting, decoratie, maar ook hebben wij diverse keuken apparatuur in de verhuur die misschien wel goed van pas komen op uw feest of evenement. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.


Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.