Partytent huren in Plasmolen

Ook al heeft het dorp Plasmolen nog geen 350 inwoners, betekend dat niet dat er geen feestjes worden gevierd. Wilt u een feestje vieren, zoals een verjaardag bijvoorbeeld en zoekt u nog een partytent voor in uw achtertuin? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Voor uw verjaardag is het leuk om de partytent ook feestelijk aan te kleden. Dat kunt u onder andere doen met onze partymaterialen. Hang slingers en ballonen op, plaats wat statafels, zorg voor leuke muziek en vergeet geen lekkere hapjes en drankjes neer te zetten voor uw gasten!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.