Partytent huren in Panningen

Panningen staat bekend om de baksteenindustrie en heeft nog 2 oude steenfabrieken staan. Wilt u een (bedrijfs)feestje organiseren en zoekt u nog de perfecte partytent? Huur dan een partytent bij Partytentverhuur De Peel. Onze partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Naast de partytenten kunt u bij ons ook terecht voor partymaterialen. Plaats in de partytent een biertap, zorg voor leuke feestverlichting, plaats wat statafels waar de collega's met elkaar aan kunnen kletsen en vergeet geen heater neer te zetten, mocht het afkoelen.  


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.