Partytent huren in Neerkant

Neerkant is een dorp in Noord-Brabant en heeft een erg muzikale gemeenschap. Er zijn een fanfare en een jeugdfanfare waar de inwoners zich bij kunnen aansluiten. Jullie als fanfare weten wel hoe jullie een gezellig feestje kunnen bouwen, maar hebben jullie wel genoeg partymaterialen? Als dit niet het geval is kunt u een partytent huren hij Partytentverhuur De Peel. Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u ook met onze partymaterialen de partytent feestelijk inrichten. Denk aan feestverlichting, biertafels en frietwagen.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.