Partytent huren in Liessel

Liessel heeft meer dan 3.000 inwoners en heeft meerdere bezienswaardigheden in het dorp staan, zoals de Willibrorduskerk. Gaat u trouwen en bent u nog opzoek naar een geschikte partytent voor tijdens het trouwfeest? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren namelijk partytenten in verschillende soorten en maten en dus ook partytenten die geschikt zijn voor grotere groepen. Om de partytent feestelijk aan te kleden voor het trouwfeest kunt u diverse partymaterialen bij ons huren. Denk aan wedding chairs, feestverlichting een DJ set en nog veel meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.