Partytent huren in Heusden

Heusden is een vestingstad en telt meer dan 45.000 inwoners. De vestingstad telt meerede bezienswaardigheden waar veel toeristen op af komen. Organiseert u een evenement voor inwoners en toeristen, maar heeft u nog geen partytent gevonden? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Onze partytenten zijn te huur in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, waarmee u zowel de partytent als locatie feestelijk kunt aanklednen. Denk aan feestverlichting, heaters en klapstoelen


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.