Partytent huren in Helden

Bent u een inwoner van Helden en staat u op het punt een tof feest te organiseren voor vrienden en/of familie, maar heeft u nog niet de geschikte partytent gevonden? Dan bent u voor het huren van een partytent bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Om de partytent voor dat toffe feest leuk in te richten kunt u bij ons diverse partymaterialen huren. Denk aan geluidsinstallaties, feestverlichting, statafels en nog veel meer! 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.