Partytent huren in Heibloem

Het Limburgse kerkdorp Heibloem telt nog geen 1.000 inwoners, maar dat betekend niet dat er geen feesten en evenementen worden georganiseerd. Zo telt het dorp meerdere verenigingen, zoals de carnavalsvereniging. Viert u binnenkort een feestje of organiseert u een evenement en bent u nog opzoek naar een partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u ook nog diverse partymaterialen bij ons huren. Versier de partytent met decoratie, hang feestverlichting op en zorg voor comfortabele stoelen voor de gasten. 


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.