Partytent Huren in Gennep

De gemeente Gennep heeft een mooie binnenstad waar er wel een goed feestje gebouwd kan worden. Voor het vieren van uw verjaardag, jubileum of ander feestje kunt u bij Partytentverhuur De Peel terecht voor het huren van partytenten. Onze partytenten zijn in verschillende soorten en maten te huur, waardoor de partytent zowel in de achtertuin als op iedere andere locatie geplaatst kan worden. Om de partytent sfeervol in te richten voor het feest kunt u bij ons diverse partymaterialen huren. Denk aan heaters, feestverlichting, klapstoelen en ronde tafels.


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.