Partytent Huren in Deurne

Deurne heeft meer dan 32.000 inwoners en heeft een eigen carnavalsvereniging, genaamd de 'Peelstrekels'. Hoe ze in Deurne een leuk feestje kunnen bouwen weten ze wel. Bent u voor uw feestje of evenement nog opzoek naar eren geschikte partytent dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Onze partytenten zijn in verschillende soorten en maten te huur. Naast partytenten kunt u bij ons ook terecht voor partymaterialen, waarmee u de partytent feestelijk kunt aankleden. Hang wat feestverlichting op, plaats wat statafels met hapjes en drankjes en vergeet geen muziek op te zetten voor een feestelijke sfeer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.