Partytent Huren in Bakel

heatersIn Bakel worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals de carnaval, de Torenfeesten, het Kite festival en meer. Staat u op het punt een feest of evenement te organiseren en bent u nog opzoek naar een geschikte partytent? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het goede adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Naast partytenten verhuren wij ook diverse partymaterialen, zoals statafels, feestverlichting, heaters en meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.