Partytent huren in Asten

Asten heeft meer dan 16.000 inwoners. En in Asten staat de Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts waar de grootste klok ter wereld is gegoten. Bent u een inwoner van de gemeente Asten en wilt u een feest of evenement organiseren, maar heeft u nog niet de juiste partytent gevonden? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u ook nog partymaterialen huren om de partytent feestelijk aan te kleden. Denk aan feestverlichting, statafelsdecoratie en nog veel meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Someren, Venlo en Venray.