Partytent huren in Asten

Asten heeft meer dan 16.000 inwoners. En in Asten staat de Koninklijke Klokkengieterij Eijsbouts waar de grootste klok ter wereld is gegoten. Bent u een inwoner van de gemeente Asten en wilt u een feest of evenement organiseren, maar heeft u nog niet de juiste partytent gevonden? Dan bent u bij Partytentverhuur De Peel aan het juiste adres! Wij verhuren partytenten in verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u ook nog partymaterialen huren om de partytent feestelijk aan te kleden. Denk aan feestverlichting, statafelsdecoratie en nog veel meer!


Wij verhuren partytenten in principe per 3 dagen (1 dag afhalen, 1 dag feest, 1 dag terugbrengen). Langere periodes zijn uiteraard ook mogelijk, geef dit even aan bij de aanvraag.  U heeft altijd de keuze tussen voordelig zelf ophalen en opbouwen, of gebruik maken van onze bezorg- en opzetservice.Een greep uit ons assortiment:

  • Meubilair
  • Tenten
  • Spellen


  • Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


    Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venlo en Venray.