Touwtrek touw

1 dag  15,00
incl. BTW
1 dag 12,40
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Touwtrekken huren in Liessel - Partytentverhuur De Peel

In situaties waar meningen verschillen en conflicten dreigen te ontstaan, biedt een touwtrekwedstrijd een eenvoudige oplossing. Met het trektouw van Partytentverhuur De Peel kan jij of jouw gehele team zich focussen op de wedstrijd die straks plaatsvindt. Touwtrekken is niet alleen een test van spierkracht, maar ook van tactiek en teamwork. Het vereist het juiste gebruik van gewicht en een stevige grip om de tegenstander te overwinnen.

Of je nu aan de ene kant van het touw staat terwijl je tegenstanders aan de andere kant zijn, dit spel biedt een eerlijke kans voor beide partijen om hun krachten te meten en meningsverschillen op een vriendschappelijke manier op te lossen. Of het nu wordt gespeeld op een zomerkamp, tijdens een bedrijfsuitje of gewoon in de achtertuin, touwtrekken brengt altijd een gevoel van samenhorigheid en plezier met zich mee.

Dus, neem je plaats in, luister naar het startsignaal en laat de strijd over het touw beginnen!

Specificaties:

  • Afmetingen: 10,0 x 0,02 m
  • Gewicht: 2 kg
  • Transportmaat: 40,0 x 30,0 x 30,0 cm

Mocht je nog vragen hebben over het trektouw of een ander product, neem dan zeker even contact met ons op. Onze werknemers helpen je namelijk maar al te graag.

Partytentverhuur De Peel verhuurt ook in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.