Stormbaan Mega 23m

1 dag  325,00
incl. BTW
1 dag 268,60
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
24 M
Hoogte
4.8 M
Breedte
3.6 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Stormbaan Mega 23m huren - Partytentverhuur De Peel

Deze fantastische stormbaan maakt zijn naam helemaal waar! Met een lengte van maar liefst 23 meter en een breedte van 4 meter is er genoeg speelplezier te beleven. Bereid je voor om te klimmen, klauteren, springen, rennen, duiken en meer! Met genoeg obstakels onderweg om het je moeilijk te maken om zo snel mogelijk van punt A naar B te komen. Begin tegelijk met een vriend aan de baan en kijk wie als eerste aan de overkant is! Deze stormbaan heeft namelijk een dubbelparcours en is zeer geschikt voor een wedstrijdje.

Met de bijgeleverde elektrische blower is het eenvoudig om deze stormbaan op te zetten. We bieden ook de optie om gebruik te maken van onze opzetservice en bezorging tegen een kleine meerprijs. Deze opties zijn beschikbaar om te selecteren in het winkelmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan mega 23m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.