Stormbaan Lente 10m

1 dag  170,00
incl. BTW
1 dag 140,50
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10 M
Hoogte
5.6 M
Breedte
3.6 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Stormbaan Lente 10x4m huren - Partytentverhuur De Peel

De Lente stormbaan is een compacte stormbaan van 10 meter lang, vol met leuke obstakels en vrolijke kleuren. Het huren van deze stormbaan is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende activiteit. Wie kan als snelste de obstakels overwinnen en de finish bereiken? De Lente stormbaan biedt een geweldige uitdaging voor jong en oud!

Bij het huren van de Lente stormbaan bieden wij ook een handige opzet- en afbouwservice aan, evenals bezorging op locatie. Voor een kleine meerprijs kun je deze opties selecteren in het huurmandje en jezelf tijd en moeite besparen. Zo kun je optimaal genieten van je evenement en de Lente stormbaan zonder je zorgen te maken over de logistiek. Kies voor de Lente stormbaan en zorg voor een onvergetelijk evenement voor jou en je gasten!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan lente 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.