Springkussen Zeemeermin 4x3m huren

Aantal:

80,00

1 dag 

incl. BTW

66,12

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Zeemeermin 4x3m huren
>
  • Springkussen Zeemeermin 4x3m huren
  • Springkussen Zeemeermin 4x3m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
3.9 M
Hoogte
2.8 M
Breedte
2.8 M
Aantal gebruikers
5 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Zeemeermin met glijbaan 4x3m huren - Partytentverhuur De Peel

Het zeemeerminnen-thema springkasteel is een van onze meest gewilde attracties voor kinderverjaardagen, vooral voor meisjes. Het springkasteel is ontworpen met een overkapping en een glijbaan, waardoor het bij lichte regenval kan worden gebruikt en ook schaduw biedt op warme zomerdagen. Ouders kunnen hun kinderen veilig in de gaten houden, omdat het springkasteel is omgeven door veiligheidsnetten. Het opzetten van het springkasteel is gemakkelijk en snel dankzij de bijgeleverde elektrische blower. Kortom, het zeemeerminnen-thema springkasteel is de perfecte toevoeging voor elke kinderverjaardag of ander evenement waar kinderen zich kunnen uitleven.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen zeemeermin met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.