Springkussen Unicorn 6x4m

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

95,04

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Springkussen Unicorn 6x4m
>
  • Springkussen Unicorn 6x4m
  • Springkussen Unicorn 6x4m
  • Springkussen Unicorn 6x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
5.7 M
Hoogte
3.7 M
Breedte
3.7 M
Aantal gebruikers
10 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Unicorn 6x4m huren - Partytentverhuur De Peel

Zoek je een vrolijk en uitdagend springkussen voor een meidenfeestje of een andere feestelijke gelegenheid? Huur dan het Unicorn springkussen bij Partytentverhuur De Peel! Dit luchtkussen is speciaal ontworpen voor alle meisjes die van unicorns houden en biedt naast een springoppervlak ook nog eens een leuke glijbaan. Met het dak ben je bovendien beschermd tegen de zon of lichte regenbuien, waardoor je altijd kunt blijven spelen.

Het Unicorn springkussen is een gegarandeerd succes op elk feestje, zoals een kinderfeestje of communie. Door de bijgeleverde blower is het opzetten van dit springkussen een fluitje van een cent en kunnen de kinderen binnen no-time genieten van uren speelplezier.

Partytentverhuur De Peel zorgt er graag voor dat jouw feestje onvergetelijk wordt. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om het springkussen te laten bezorgen en op- en af te bouwen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport of de opbouw en kun je zelf ook genieten van het feestje. Deze services zijn gemakkelijk toe te voegen aan je bestelling tegen een kleine meerprijs. Huur nu het Unicorn springkussen bij Partytentverhuur De Peel en maak van jouw feestje een groot succes!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen unicorn 6x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.