Springkussen Dolfijn met glijbaan 4,5x5m huren

1 dag  105,00
incl. BTW
1 dag 86,78
excl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4.5 M
Hoogte
4 M
Breedte
5 M
Aantal gebruikers
8 Personen
Op en Afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Springkussen Dolfijn met glijbaan 5x5m huren - Partytentverhuur De Peel

Het Springkussen Dolfijn met Glijbaan 5x5m is een absoluut favoriet onder kinderen! Wie houdt er nu niet van schattige dolfijnen? Dit springkasteel heeft een stabiel springoppervlak en hoge, gesloten zijwanden voor extra veiligheid. Het dak biedt bescherming tegen de felle zon en lichte regenbuien. Het opzetten van het springkussen is eenvoudig dankzij de bijgeleverde elektrische blower. Maar als u het liever door ons wilt laten bezorgen en op- en afbouwen, dan bieden wij deze optie ook aan tegen een kleine meerprijs. Het Springkussen Dolfijn met Glijbaan is perfect voor elk kinderfeestje, buurtfeest of evenement. Huur dit springkussen nu en laat kinderen genieten van uren springplezier!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen dolfijn met glijbaan 5x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.