Opblaasbare Escape Room huren

1 dag  350,00
incl. BTW
1 dag 289,26
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Opblaasbare escaperoom huren – Escaperoom verhuur Liessel en Venray

Zijn jullie opzoek naar een uitdagende en unieke escaperoom voor bij jullie op locatie? Zoek niet langer, Partytentverhuur Depeel verhuurt namelijk een opblaasbare, en dus mobiele, escaperoom. Deze unieke escaperoom, is dan ook een ware attracties en tof uitje voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en helaas is het benodigde studieboek nergens meer te krijgen. De enige oplossing voor jullie, inbreken in de bibliotheek, om het boek alsnog te bemachtigen. Na het binnen treden van deze bibliotheek, hebben jullie slechts 60 minuten de tijd, om de ontsnapping tot een goed eind te brengen. Durven jullie deze uitdaging aan?

Naast de escaperoom, welke uit 5 kamers bestaat, wordt er ook standaard een geluidssysteem meegeleverd, om de beleving verder aan te kleden. De game kan gespeeld worden met 1 tot maximaal 8 personen. Deze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter, door de hoogte van 2,5 meter is deze gave attractie in veel gevallen ook binnen te plaatsen, indien jullie over een grote binnenruimte beschikken.

Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen uit deze spannende escaperoom?

 

Prijzen (zijn inclusief 1 – maal uitleg en bezorging*, opzetten en afbreken):

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

Deze escaperoom spelen met jullie groep op onze activiteiten locatie in Liessel? Ook dat is mogelijk, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een mobiele escaperoom in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.

 

*Bezorging in regio Liessel, daarbuiten worden extra reiskosten berekend.