Marktkraam 4m

1 dag  25,00
incl. BTW
1 dag 20,66
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Marktkraam 4m huren - Partytentverhuur De Peel

Bij Partytentverhuur de Peel ben je aan het juiste adres voor het huren van een kraam voor jouw markt, braderie of lokaal evenement tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om een kleinschalig of groter evenement, wij hebben kraampjes die passen bij elke gelegenheid. In de zomer is Nederland een echt evenementenland en overal worden kraampjes geplaatst om bedrijven en producten onder de aandacht te brengen. Wil jij ook een kraam huren voor jouw evenement of braderie? Dan kun je bij Partytentverhuur de Peel terecht. Voor meerdaagse evenementen kun je contact met ons opnemen en bespreken we graag de mogelijkheden om de beste keuze te maken. Plaats je aanvraag direct online en wij zorgen voor de rest!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de Marktkraam. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van partytenten in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Helenaveen, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.