Keepersgoal

Aantal:

110,00

1 dag 

incl. BTW

90,91

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Keepersgoal
>
  • Keepersgoal
<

Producteigenschappen

Lengte
9 M
Hoogte
4 M
Breedte
4 M
Aantal gebruikers
2 Personen
Op en Afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Keepersgoals huren - Partytentverhuur De Peel

Maak je klaar voor een grootschalig voetbalevenement met onze mega gatengoal! Deze indrukwekkende goal zorgt voor een spannende en leuke tijd waarbij je zoveel mogelijk punten probeert te scoren. Met zijn opvallende grootte zorgt deze gatengoal voor een echte voetbalfestijn!

Of je nu een kinderfeestje, buurtfeest of ander evenement organiseert, onze gatengoal is een absolute must-have voor voetballiefhebbers. Huur deze goal en laat je vrienden, familie en collega's genieten van een unieke ervaring.

Met onze gatengoal creëer je een uitdagend spel waarbij iedereen zijn of haar voetbalvaardigheden kan testen. Het is een geweldige manier om actief bezig te zijn en plezier te hebben met elkaar. Dus waar wacht je nog op? Huur onze mega gatengoal voor een onvergetelijke voetbalervaring!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het keepersgoal. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.