Jubileum pakket

1 dag  300,00
incl. BTW
1 dag 247,93
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Jubileum ballonpakket - Partytentverhuur de Peel

Een jubileum ballon pakket voor feesten is als een schatkist vol vreugde en kleur, gereed om uw speciale gelegenheid te verheffen tot ongekende hoogten van plezier. Dit zorgvuldig samengestelde assortiment van feestelijke ballonnen in verschillende vormen, maten en schitterende kleuren is ontworpen om een glimlach op het gezicht van iedere aanwezige te toveren.

Of het nu gaat om het vieren van een verjaardag, een bruiloft, een jubileum, een spannende gender reveal party of een andere speciale gelegenheid, een ballon pakket voegt direct een speels en feestelijk element toe aan uw decor. Het opblazen van deze levendige metgezellen brengt een gevoel van opwinding en verwachting in de lucht, en ze kunnen dienen als prachtige tafelstukken, wanddecoraties of zelfs als een indrukwekkende boog om uw evenementlocatie om te toveren tot een betoverende feestelijke ruimte.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.