Glijbaan Clown XL 8x4m

1 dag  185,00
incl. BTW
1 dag 152,89
excl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Glijbaan Clown XL 8x4m - Partytentverhuur De peel

 

Op zoek naar een leuke en unieke attractie voor jouw feest of evenement? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij ons ben je aan het juiste adres voor de Glijbaan Clown XL. Deze glijbaan brengt eindeloos speelplezier voor jong en oud en kan gemakkelijk op locatie worden geleverd en zelfs worden opgezet, indien gewenst.

De Glijbaan Clown XL wordt geleverd met een elektrische ventilator, waardoor het opzetten in een handomdraai is gebeurd. Wil je graag nog meer gemak? Dan bieden wij een handige opzetservice en bezorgoptie aan tegen een kleine meerprijs. Deze opties zijn gemakkelijk te selecteren in het winkelmandje. Zo wordt het organiseren van jouw feest of evenement een fluitje van een cent!

Maak van jouw feest of evenement een onvergetelijke ervaring met de Glijbaan Clown XL. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over glijbaan clown XL 8x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Partytentverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.