Ballonnenboog incl foliecijfers (dubbeldeurs)

185,00
incl. BTW
152,89
excl. BTW

Omschrijving

Ballonnenboog met foliecijfers (dubbeldeurs) - Partytentverhuur de Peel

Onze dubbeldeurs ballonboog, met sprankelende foliecijfers, is dé keuze voor de grootschalige onthulling van uw winkelpand. Deze magische boog zal onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers trekken, zowel in de winkelstraat als bij uw feestlocatie, en zo een uitnodigende sfeer creëren die het publiek als een magneet aantrekt. Het is dan ook geen verrassing dat ballonbogen vaak worden ingezet voor zakelijke evenementen van dit kaliber.

Bij ons heeft u de volledige vrijheid om de kleuren van de ballonboog naar uw eigen smaak te kiezen, en als u dat wenst, zelfs te kiezen voor een adembenemende regenboog van ballonnen! Onze boog wordt ter plaatse met de grootste zorgvuldigheid opgebouwd, met behulp van een robuust frame dat niet alleen stabiliteit garandeert, maar ook een imposante aanblik biedt voor uw winkel, restaurant of feestlocatie.

Wees ervan bewust dat onze boog niet verplaatsbaar is, maar hij zal absoluut een onvergetelijke indruk achterlaten op uw klanten en gasten, en de perfecte atmosfeer creëren voor uw openingsfeest.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen