Ballonnenboog dubbeldeurs

165,00
incl. BTW
136,36
excl. BTW

Producteigenschappen

Lengte
3 M
Hoogte
3 M

Omschrijving

Ballonnenboog dubbeldeurs - Partytentverhuur de Peel

Onze dubbeldeurs ballonboog tilt de grand opening van uw winkelpand naar een hoger niveau. Deze opvallende boog zal onmiddellijk de aandacht trekken in de winkelstraat of bij uw feestlocatie, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die het publiek als een magneet aantrekt. Het is dan ook geen verrassing dat ballonbogen vaak worden ingezet voor zakelijke doeleinden.

Bij ons heeft u de volledige vrijheid om de kleuren van de ballonboog naar uw wensen te kiezen, en als u dat wenst, zelfs te kiezen voor een adembenemende regenboog van ballonnen! Onze boog wordt ter plaatse zorgvuldig opgebouwd met behulp van een robuust frame, wat niet alleen voor stabiliteit zorgt, maar ook een indrukwekkende aanblik biedt voor uw winkel, restaurant of feestlocatie.

Het is belangrijk op te merken dat onze boog niet verplaatsbaar is, maar hij zal zonder twijfel een blijvende indruk achterlaten op uw klanten en gasten, en de perfecte sfeer creëren voor uw openingsevenement.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen