Alles mag bij....

299,50

excl. BTW

247,52

excl. BTW

Alles mag bij....
>
  • Alles mag bij....
<

Omschrijving

Alles mag bij... Huren - Partytentverhuur De Peel

Alles Mag op vrijdag, zaterdag of zondag, het populaire televisie programma. Gaan jullie tijdens deze unieke en hilarische activiteit aan de slag als team om de overwinning binnen te slepen? Tijdens de interactieve spelrondes proberen jullie iedere keer alles zo snel mogelijk uit te voeren. Welk team heeft aan het einde de minste seconde op het scorebord staan en gaat er met de winst vandoor?

Deze activiteit is te boeken vanaf 10 personen, bij minder personen zijn wij genoodzaakt om deze minimumprijs in rekening te brengen. Alles Mag op… duurt circa 2,5 uur. De richtprijzen voor Alles Mag Op… zijn als volgt:

  • 10-20 personen: €29,95 per persoon
  • Vanaf 21 personen: op aanvraag

Deze prijs is inclusief spelleider en reiskosten in regio Liessel, daarbuiten berekenen we extra reiskosten. Voor het huren van spelshows ben je bij ons aan het juiste adres.

Speelt u onze Alles Mag op… liever op een externe feest locatie in Liessel, waar u tevens kunt genieten van een hapje en drankje? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het boeken van spelshows in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.

Offerte aanvragen