Toiletten

Mobiele urinoir
1 dag
40,00
incl. BTW
1 dag
33,06
excl. BTW
Plaskruis
1 dag
65,00
incl. BTW
1 dag
53,72
excl. BTW

Toiletten Huren - Toilet Verhuur De Peel

Vaak vergeten, maar heel belangrijk! Bij ons kun je mobiele toiletten en plaskruizen huren zodat je de gasten met gemak naar de wc kunnen. Je hebt bij ons twee verschillende keuzemogelijkheden, namelijk de plaskruis en de mobiele urinoir. Wij raden je aan om voorafgaand na te gaan wat de omvang van het feest of evenement wordt. Op basis van deze gegevens weet je welke je nodig zult hebben. Selecteer vervolgens welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website. Houd er rekening mee dat je de toiletten voor een standaard periode van drie dagen huurt. Mocht je ze voor een langere periode willen huren, is dit in overleg ook mogelijk.

Partytentverhuur de Peel is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van toiletten, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest van te maken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar ons meubilair.

Vragen over toiletten

Heb je vragen over onze toiletten of over een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Partytentverhuur de Peel is jouw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.