Bungeerun

Aantal:

175,00

1 dag 

incl. BTW

144,63

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Bungeerun
>
  • Bungeerun
  • Bungeerun
  • Bungeerun
<

Omschrijving

Bungeerun huren - Partytentverhuur De Peel

 

Met de bungeerun haal je een geweldige attractie in huis. Deze unieke attractie zorgt voor een uitdagend en spannend spel waarbij twee spelers aan een elastiek worden vastgemaakt en vervolgens proberen zo ver mogelijk te komen. Het is de ultieme test om te zien wie van de twee spelers het sterkst is. De bungeerun is dan ook perfect geschikt voor diverse gelegenheden, zoals tijdens een sportdag op school, de Koningspelen of een zeskamp.

En dat is nog niet alles! Naast de bungeerun hebben wij een breed assortiment aan andere stormbanen die garant staan voor urenlang speelplezier. Dus bekijk zeker ons aanbod en maak je feest, evenement of sportdag helemaal compleet. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende hindernisbaan, een stoere survivalbaan of een kleurrijke springkussen, wij hebben het allemaal in huis!

 

Naast de bungeerun verhuren wij nog veel meer stormbanen. Bekijk hiervoor ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de bungeerun. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

partytentverhuur De Peel verhuurt ook springkussens in Asten, Bakel, Deurne, Gennep, Heibloem, Helden, Heusden, Liessel, Meijel, Neerkant, Panningen, Plasmolen, Someren, Venlo, Venray en omstreken.