Boksbal automaat huren

Aantal:

150,00

1 dag 

incl. BTW

123,97

1 dag

excl. BTW

Huurmandje
Boksbal automaat huren
>
  • Boksbal automaat huren
<

Producteigenschappen

Lengte
1.15 M
Hoogte
2.25 M
Breedte
0.58 M

Omschrijving

Boksbal huren - Partytentverhuur De Peel

Bent u op zoek naar een opwindende attractie om uw feest of evenement te verlevendigen? Zoek niet verder, want deze sensationele Boksbal is misschien wel precies wat u nodig heeft! Dit bekende kermisspel behoort tot de meest populaire attracties van het land. Met slechts één druk op de knop begint de krachtmeting. Wie van uw vrienden of vriendinnen heeft de grootste kracht en kan de meeste punten scoren? Ontdek het met deze fantastische boksbalautomaat van Partytentverhuur De Peel.

Om de Boksbal aan te sluiten heeft u slechts een 220V-stopcontact nodig. Houd er rekening mee dat de Boksbal niet zelf opgehaald kan worden en dat er verplichte transportkosten zijn. Geldinworp is verplicht.

Met deze Boksbal automaat haalt u een echte publiekstrekker in huis voor uw feest of evenement. Huur deze boksbal en maak uw feest of evenement onvergetelijk!

Partytentverhuur de Peel is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Asten, Bakel, Deurne, Helden, Liessel, Meijel, Panningen, Someren, Venray en omstreken.